Η χορτοφαγική δίαιτα της Αν Χάθαγουεϊ

Η χορτοφαγική δίαιτα της Αν ΧάθαγουεϊΗ δίαιτα αποτελεί έναν τρόπο ζωής για την ηθοποιό Αν Χάθαγουεϊ. Άλλωστε, κάθε ρόλος αποτελεί για εκείνην μια νέα εμπειρία και το σώμα της απολαμβάνει εξίσου την εμπειρία αυτή.
Η πρώτη φορά που η νεαρή ηθοποιός Αν Χάθαγουει μπήκε σε καθεστώς χορτοφαγικής διατροφής ήταν το 2006 με τη συμμετοχή της στην ταινία «Ο Διάβολος Φορούσε Prada»όπου έπρεπε γρήγορα να χάσει έξι κιλά κι αυτό συνέβη καταναλώνοντα φρούτα και λαχανικά.

Φυσικά, το 2010 ήρθε η συμμετοχή στη νέα ταινία του Μπάτμαν, κι εκεί η ανάγκη της Αν να δείχνει σούπερ fit μέσα στη στολή της Catwoman ήταν μεγάλη. Η ίδια εξολογείται πως της φαινόταν απίθανο το να καταφέρει να νιώθει δυνατή και ταυτόχρονα να είναι τόσο αδύνατη.

Για να πετύχει κάτι τέτοιο, η Αν έγινε αυστηρά χορτοφάγος. Με τη διατροφολόγο Τζάκι Κέλερ στο πλευρό της, έμαθε να τρώει έτσι ωστε να χάνει κιλά αλλά όχι την ενέργειά της.

Άλλωστε, οι τόσο σκληρές προπονήσεις της Χάθαγουει, απαιτούσαν να έχει περίσσια δύναμη.

Το πρόγραμμα:
  • Αρχικά η Χάθαγουεϊ ακολουθούσε διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά με λίγα γαλακτοκομικά προϊόντα μέσα στην εβδομάδα.
  • Αργότερα, απείχε από κάθε ζωικό προϊόν. Tην απαραίτητη πρωτείνη, η Αν την κατανάλωνε μέσα από αγαθά σόγιας και φυσικά υποκατάστατα κρέατος.
  • Επειδή μόνο οι πρωτεϊνες δεν αρκούσαν, η Χάθαγουεϊ, έτρωγε τα πλούσια σε αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες, λαχανικά.
  • Φυσικά, όταν το σάκχαρό της έπεφτε, ένα φρούτο βρισκόταν πάντα στο πιάτο της και τη γέμιζε ενέργεια.

Extra Shape Tips:
  1. Αν δεν θέλεις να ακολουθήσεις μια διατροφή αυστηρά χορτοφαγική,ενίσχυσε τα γεύματά σου με μεγάλες ποσότητες από ψάρι, κοτόπουλο ή άπαχο κρέας.
  2. Κατανάλωσε όσα περισσότερα λαχανικά μπορείς. Γέμισε πρώτα το μισό πιάτο σου με λαχανικά και το άλλο μισό με τα υπόλοιπα θρεπτικά στοιχεία.